Autoilija törmäsi 5-vuotiaaseen suojatiellä ja kiihdytti pois paikalta Espoossa – poliisi pyytää havaintoja tilanteesta

5-vuotias lapsi vietiin sairaalaan tutkittavaksi autoilijan törmättyä häneen suojatiellä Espoossa. Poliisi pyytää paikalta paennutta henkilöauton kuljettajaa olemaan yhteydessä.

Poliisi tutkii tapahtunutta liikenneturvallisuuden vaarantamisena ja liikennepakona tieliikenteessä. Kuva: Juuso Stoor / Yle

Toistaiseksi tuntematon henkilö ajoi henkilöautolla 5-vuotiasta lasta päin Espoon keskuksessa sunnuntaina 21. marraskuuta noin kello 16.40.

Kolme lasta oli ylittämässä suojatietä Sunantien ja Kirstintien risteyksessä polkupyörillä, kun auto osui yhteen lapsista. Poliisin saamien silminnäkijähavaintojen mukaan pieni, väriltään vaalea tai harmaa henkilöauto oli tullut Espoon keskuksen suunnasta kohti Sunaa.

Lapsi lensi törmäyksen voimasta sivuun tieltä, ja hänet vietiin tutkittavaksi sairaalaan. Törmäyksen jälkeen kuljettaja oli kiihdyttänyt vauhtia ja poistunut paikalta tilannetta selvittämättä.

Poliisi tutkii tapahtunutta liikenneturvallisuuden vaarantamisena ja liikennepakona tieliikenteessä. Poliisi pyytää kuljettajaa tai tilanteesta havaintoja tehneitä olemaan yhteydessä.

Lisää aiheesta: