Joulupostia ikäihmisille -kampanja kerää joulukortteja kotihoidon ja asumispalveluiden ikääntyneille asukkaille – Keski-Suomesta mukana kuusi paikkakuntaa

Tarkoitus on kerätä hyvän joulun toivotuksia erityisesti niille, joilla joulun toivotukset ovat muuten harvassa.

Viime vuonna pelkästään Jyväskylässä toimitettiin kampanjan kautta lähes 3200 joulukorttia. Kuvituskuva. Kuva: Stefan Granholm / Yle

Joulupostia ikäihmisille -kampanja on parhaillaan käynnissä kuudessa keskisuomalaiskunnassa.

Yhdeksättä kertaa järjestettävässä kampanjassa on Keski-Suomesta mukana tänä vuonna Jyväskylä, Jämsä, Karstula, Keuruu, Muurame ja Petäjävesi. Valtakunnallisesti mukana on yli sata paikkakuntaa.

Joulukortteja kerätään kotihoidon ja asumispalvelujen ikääntyneille asiakkaille. Tarkoituksena on kerätä hyvän joulun toivotuksia erityisesti niille, joilla joulun toivotukset ovat muuten harvassa.

Kortteja voi toimittaa kunnissa oleviin keräyspisteisiin. Pisteiden tarkat sijainnit löytyvät kampanjan verkkosivuilta (siirryt toiseen palveluun).

Viime vuonna pelkästään Jyväskylässä toimitettiin kampanjan kautta lähes 3200 joulukorttia. Valtakunnallisesti kortteja kerättiin lähes 150 000.

Kampanjan järjestää Luovan välittämisen yhteisö Siskot ja Simot ja sen suojelijana toimii tasavallan presidentti Sauli Niinistö.

Keräykseen voi lähettää kortteja 7. joulukuuta asti.