Siilinlahden koululla uusia koronatartuntoja – myös kirjaston satutunnilla voinut altistua koronalle Siilinjärvellä

Siilinlahden koulusta on tällä hetkellä karanteeniin määrättynä noin 20 henkilöä. Karanteenissa olevat oppilaat siirtyvät etäopetukseen, muut jatkavat lähiopetuksessa.

Siilinlahden koululla on tullut ilmi uusia koronatartuntoja. Arkistokuva. Kuva: Antti Karhunen / Yle

Siilinjärvellä on ilmennyt uusia koronavirustartuntoja ja niihin liittyviä altistuksia Siilinlahden koululla, Päivärinteen yksikössä. Altistumiset ovat tapahtuneet viime viikolla ja tämän viikon maanantaina. Koululta on tiedotettu niitä perheitä, joiden lapsia on asetettu nyt karanteeniin.

Siilinlahden koulusta on tällä hetkellä karanteeniin määrättynä noin 20 henkilöä. Karanteenissa olevat oppilaat siirtyvät etäopetukseen. Muut oppilaat jatkavat lähiopetuksessa.

Siilinjärven kirjaston satutunnilla mahdollisia altistumisia

Siilinjärven kirjaston satutunnilla 17. marrakuuta kello 9.30–10 on voinut altistua koronavirukselle, kunta tiedottaa. Satutunnille on osallistunut noin 30 lasta ja aikuista.

– Satutunnille osallistuneiden tulee tarkkailla omaa ja lapsensa terveydentilaa. Jos satutunnille osallistuneelle tulee vähäisiäkin koronaan viittaavia oireita, tulee hakeutua koronatestiin matalalla kynnyksellä, Siilinjärven kunta ohjeistaa.

Pohjois-Savossa on raportoitu tänään 32 uutta koronatartuntaa, joista 12 Kuopiossa, seitsemän Leppävirralla ja viisi Siilinjärvellä.

Lue lisää: