Kalervo Kummola on taitava verkostoituja, mutta Bill Clintonin kohtaaminen jännitti: "Hänessä on karismaa ja jotain ihan epätavallista"

Jääkiekkovaikuttaja Kalervo Kummola tietää, että vieraat saattavat toisinaan arastella häntä, mutta paljasti samalla itsekin jännittäneensä erään arvovaltaisen henkilön kohtaamista.

Kummola muistelee jännittävää kohtaamistaan: Tankkasin mielessäni englanniksi: "Yhdysvaltain 42. presidentti".
Kummola muistelee jännittävää kohtaamistaan: Tankkasin mielessäni englanniksi: "Yhdysvaltain 42. presidentti".

Puoli seitsemän -ohjelman mysteerijuontajaviikko päättyi tuttavallisissa tunnelmissa, kun ohjelman vakiojuontajan Mikko Kekäläisen viereen juontopariksi istahti oma vaimo, Yle Urheilun vastaava tuottaja Kristiina Kekäläinen.

Kristiina Kekäläinen muisteli lähetyksessä mieleenpainuvaa kohtaamistaan illan vieraan jääkiekkovaikuttaja Kalervo Kummolan kanssa ja kertoi jännittäneensä aika lailla. Kyseessä oli Urheilugaalaa edeltänyt Urheilijagaala vuonna 2007, ja Kristiina juonsi tilaisuutta vastikään aloittaneena toimittajana ja juontajana.

– Tampere-talon iso katsomo oli täynnä ja ensimmäisessä rivissä istui Tamperetalon toimitusjohtaja Kalervo Kummola. Huh huh, silloin jännitti, Kristiina Kekäläinen kertasi nauraen.

Kummola kertoi lähetyksessä, että ne, jotka eivät häntä tunne, saattavat jännittääkin "rautakanslerin" kohtaamista, mutta tutut eivät.

Twitter-tilillään Kummolalla lukeekin: Toisten mielestä rautakansleri, toisten nallekarhu.

Mutta onko taitavaa verkostoitujaa ja monessa mukana ollutta Kummolaa koskaan jännittänyt jonkun henkilön kohtaaminen?

– Tuo on hyvä kysymys. Kyllä minua jännitti vähän silloin, kun olin vastaanottamassa Bill Clintonia. Minun piti Tampere-talossa spiikata hänet sisään ja tankkasin mielessäni englanniksi, että: "Yhdysvaltain 42. presidentti".

Kummola muisteli, että hänen jännittyneisyyden taisi huomata joku toimittajakin.

Clinton oli Tampere-talossa pitämässä luentoa ja Kummola luonnollisesti paikan toimitusjohtajana hoiti isännöinnin.

– Totta kai mietin, että tässä on nyt Yhdysvaltain entinen presidentti, mutta siinä miehessä oli karismaa, jotain ihan epätavallista, Kummola muisteli.

Katso koko lähetys Areenasta: