Pelicans ottaa koronapassin käyttöön 4. joulukuuuta

Pelicans on päätynyt ottamaan koronapassin käyttöönsä ravintolatoimintaan kohdistuvien koronarajoitusten vuoksi.

Pelicans on saanut tänä syksynä pelata normaalisti yleisön edessä. Arkistokuva harjoituksista elokuulta 2021. Kuva: Petri Niemi/Yle

Lahden Pelicans ottaa käyttöön koronapassin ensimmäisen kerran 4. joulukuuta pelattavassa ottelussa KooKoo:ta vastaan. Anniskeluravintoloiden koronarajoitukset kiristyvät Päijät-Hämeessä 28. marraskuuta, ja ne vaikuttavat voimakkaasti myös Pelicansin liiketoimintaan, toteaa seura tiedotteessaan.

Jo ennen tätä voimaan tulevat Aluehallintoviraston määräämät kevyemmät koronarajoitukset, jotka koskevat seisomakatsomoa. Pelicans on siksi ottanut seisomakatsomon nyt pois käytöstä, mutta sinne päästetään taas yleisöä, kun koronapassi otetaan käyttöön pelitapahtumassa.

Päijät-Hämeen koronayhteistyöryhmä on esittänyt alueelle myös tiukkoja yleisörajoituksia, joista voi vapautua vain koronapassin käytöllä. Avi ei ole tehnyt asiasta vielä päätöstä.

Joulukuun 4. päivän ottelussa juhlitaan Lahden Euroopan ympäristöpääkaupunkivuoden päättäjäisiä. Otteluun ei ole myynnissä irtolippuja, vaan kaupunki jakaa ne eri foorumeissa kiekkofaneille.

Lue myös:

Lisää Päijät-Hämeen uutisia Yle Areenassa: kuuntele, katsele ja lue mitä lähelläsi tapahtuu.