Yksi henkilö menehtyi tulipalossa Raaseporissa, koko omakotitalo tuhoutui aamuyöstä

Poliisin mukaan uhrin henkilöllisyyttä ei ole saatu vielä selville. Länsi-Uudenmaan pelastuslaitoksen mukaan jälkisammutustyöt jatkuivat aamupäivän ajan.

Kuva: Yle/ Bubi Asplund

Läntisellä Uudellamaalla Raaseporissa yksi henkilö on menehtynyt omakotitalon tulipalossa sunnuntaina aamuyöstä. Myös koko rakennus on tuhoutunut tulipalossa täysin.

Länsi-Uudenmaan poliisin mukaan vainaja löydettiin omakotitalon palon sammutuksen yhteydessä. Poliisista kerrottiin, että uhrin henkilöllisyyttä ei ollut saatu selville sunnuntai-iltapäivään mennessä.

Palokuolemaan ei poliisin alustavan tutkinnan perusteella epäillä liittyvän rikosta. Tapauksen selvittäminen etenee kuolinsyyn ja palon syttymissyyn tutkintana.

Länsi-Uudenmaan pelastuslaitos sai palohälytyksen Boxin alueen Tähtipolulle aamuviideltä. Hälytysilmoitus tuli naapurilta, jonka mukaan omakotitalo paloi ilmiliekeissä ja tuli leviää puihin rakennuksen vieressä.

Palomiesten saapuessa paikalle noin 70 neliön suuruinen omakotitalo oli täyden palon vaiheessa. Rakennuksen katto oli jo sortunut osittain rakennuksen sisälle.

Päivystävän palomestarin Henrik Hellströmin mukaan palon jälkisammutus kesti koko aamupäivän. Tuli ei palomestarin mukaan ollut vaarassa levitä muihin rakennuksiin.

Kello 12:58 Juttua päivitetty poliisin STT:lle antamilla tiedoilla.
Kello 16.23 Lisätty tieto, ettei uhrin henkilöllisyys ole vieläkään selvinnyt.