Hyppää sisältöön

Itäisen Lahden parhaat jouluvalot -kisa käynnistyi

Jos lahtelaiset kokevat jouluvalokisan omakseen, sitä saatetaan jatkossa laajentaa koko kaupungin alueelle. Äänestää saavat jo tänä vuonna kaikki lahtelaiset.

Kilpailuun voivat osallistua itäisen Lahden asukkaat ja yritykset Karistosta Uusikylään ja Ruuhijärveltä Tapiolaan. Kuva: Timo Hytönen / Yle

Parhaista jouluvaloista päästään tänä vuonna äänestämään Lahdessa.

Lahden itäinen kumppanuuspöytä käynnisti viikonloppuna Rakokiven joulunavauksessa parhaat jouluvalot -kisan, jolla halutaan tuoda valoa loppuvuoteen sekä jouluista mieltä asukkaille.

Aikaa osallistua on 12. joulukuuta asti, ja kisaan saavat osallistua Itäisen alueen yritykset ja asukkaat. Itäisen alueen kartta löytyy täältä (siirryt toiseen palveluun).

Osallistua voi lähettämällä kuvan asunnon tai kiinteistön pihavalaistuksesta sähköpostitse osoitteeseen kumppanuuspoydat@lahti.fi . Kuvan lisäksi ilmoita, millä nimellä kuva julkaistaan, lähettäjän nimi, valopihan osoite sekä yhteystietosi.

Tänä vuonna parhaita jouluvaloja äänestetään vain Itäisen Lahden alueelta, mutta äänestää saavat kaikki lahtelaiset. Aänestys tehdään verkossa 15.12. - 24.12. Voittajapiha julkaistaan 31.12.

Tempausta on mahdollista laajentaa jos lahtelaiset kokevat sen omakseen, sanoo osallisuuskoordinaattori Tia Mäkinen Lahden kaupungilta.

Voittaja saa 100 euron arvoisen lahjakortin päivittäistavarakauppaan sekä toiseksi tullut 50 euron arvoisen lahjakortin sisustusliikkeeseen. Äänestäneiden kesken arvotaan reppu.

Lisää Päijät-Hämeen uutisia Yle Areenassa: kuuntele, katsele ja lue mitä lähelläsi tapahtuu.

.
.