Fennia sulkee Närpiön toimipisteen – Vaasan ja Pietarsaaren konttorit eivät ole lakkautettavien listalla

Fennia on saanut yt-neuvottelut päätökseen ja organisoi toimintaa uudelleen. Vuoden 2022 aikana Fennia sulkee 17 toimipistettä eri puolilla Suomea, Pohjanmaalla suljettavien joukossa on Närpiön konttori.

Fennian Vaasan ja Pietarsaaren toimipisteet eivät ole lakkautettavien listalla Kuva: Ismo Pekkarinen / AOP

Vakuutusyhtiö Fennia sulkee Närpiön konttorinsa. Fennia on saanut yt-neuvottelut päätökseen ja organisoi toimintaa uudelleen. Keskeisin muutos on asiakaspalvelun uudelleen järjestäytyminen.

Vuoden 2022 aikana Fennia sulkee 17 toimipistettä eri puolilla Suomea, Pohjanmaalla suljettavien joukossa on Närpiön konttori.

Muutosten myötä Fennialle jää 14 toimipistettä eri puolille Suomea, toimintaa Pohjanmaalla jatkavat Vaasan ja Pietarsaaren konttorit.

Asiakaskäyntien määrä konttoreissa on vähentynyt vuosien aikana merkittävästi, kun asiakkaat ovat siirtyneet digitaalisiin kanaviin. Fennia haluaa tarjota jatkossa entistä parempaa palvelua siellä, missä asiakkaat ovat.

– Keskeinen toteutettava muutos on asiakaspalvelun uudelleen organisointi. Tarjoamme asiakkaillemme jatkossa monipuolisempia mahdollisuuksia verkkoneuvotteluihin ja entistä parempia chat-palveluita. Asiakkaamme toivovat meiltä aktiivisempaa yhteydenpitoa ja muun muassa tähän tarpeeseen pyrimme muutoksilla vastaamaan, sanoo Fennian asiakkuuksista vastaava johtaja Jarkko Mattinen.

Vuoden 2022 aikana suljettavat toimipisteet sijaitsevat Helsingin Itäkeskuksessa, Hyvinkäällä, Hämeenlinnassa, Järvenpäässä, Kajaanissa, Karjaalla, Kotkassa, Kouvolassa, Lappeenrannassa, Mikkelissä, Närpiössä, Porissa, Porvoossa, Raumalla, Salossa, Torniossa ja Ylivieskassa.