Hyppää sisältöön

Niiralan kulma myi viisi kiinteistöään ruotsalaisyritykselle

Myydyissä viidessä kiinteistössä on yhteensä 166 asuntoa. Kaupassa asukkaiden vuokrasopimukset siirtyvät uudelle omistajalle entisin ehdoin.

Niiralan kulma on myynyt viisi kiinteistöä Heimstaden Bostadsin suomalaiselle tytäryhtiölle. Asukkaiden vuokrasopimuksia jatketaan entisin ehdoin. Kuva: Esa Syväkuru / Yle

Kuopiolainen vuokra-asuntoyhtiö Niiralan kulma on myynyt viisi kiinteistöä ruotsalaisyritykselle. Myydyissä kiinteistöissä on yhteensä on yhteensä 166. Ne sijaitsevat Petosella Alakadulla, Yläkadulla, Kortekadulle, Koiravedenkadulla ja Mertakaaressa.

Kiinteistöt ovat siirtyneet uudelle omistajalle, Heimstaden Bostadsin suomalaiselle tytäryhtiölle tästä päivästä eli 1. joulukuuta alkaen. Asukkaiden vuokrasopimuksia jatketaan entisin ehdoin. Kauppahintaa ei julkisteta.

Niiralan kulman mukaan se myy kiinteistöjään pystyäkseen paremmin vastaamaan kuopiolaisten asuntotarpeisiin. Yhtiöllä on useita 90-luvulla rakennettuja taloja, jotka tarvitsevat peruskorjausta.

Niiralan kulma on Kuopion kaupungin omistama. Sillä on Kuopiossa ja liitoskunnissa noin 6 000 asuntoa, joissa asuu yli 10 000 ihmistä.