Hyppää sisältöön

Poliisi epäilee rikosta Helsingin Pukinmäen onnettomuudessa: 11-vuotias tyttö löytyi menehtyneenä kuormaa siirrettäessä

Poliisin mukaan kuorma-auton kuljettaja oli pysähtynyt korjaamaan kuormaa, kun suurin osa levykuormasta putosi auton sivulle. Menehtynyt tyttö löytyi, kun kuljettaja siirsi kuormaa työkaverinsa kanssa Helsingin Pukinmäessä.

Poliisi ei tässä vaiheessa kerro epäiltyjä rikosnimikkeitä, koska tapahtumien tutkinta on vasta alussa. Kuva: Juuso Stoor / Yle

Helsingin Pukinmäenkaarella tapahtui keskiviikkona 15. joulukuuta liikenneonnettomuus, jossa menehtyi 11-vuotias tyttö. Uhri jäi kuorma-autosta pudonneen levykuorman alle.

Onnettomuus sattui noin kello 14.30–15.30 Kehä I:n kohdalla.

Poliisin tietojen mukaan kuorma-auton kuljettaja oli pysähtynyt korjaamaan kuormaa Pukinmäenkaaren varteen. Kesken korjaustoimien suurin osa kuorman levyistä oli pudonnut auton sivulle ojaan.

– Kuljettaja soitti avuksi työkaverinsa. Menehtynyt lapsi löytyi, kun kuljettaja ja avuksi tullut kollega siirsivät pudonnutta kuormaa, sanoo tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Jouni Jokinen poliisin tiedotteessa. (siirryt toiseen palveluun)

Kuljettaja ei ollut päihtynyt. Poliisi on aloittanut esitutkinnan tapauksesta. Poliisi ei tässä vaiheessa avaa rikosnimikkeitä, koska tapahtumien tarkka kulku on vasta selvityksessä.

Onnettomuustutkintakeskus ei tutki tapausta.

Muokattu 16.12. kello 14.40 poliisin täydentämien tietojen pohjalta: Kuorma-autosta oli pudonnut levykuorma eikä levypainoja, kuten jutussa ja poliisin tiedotteessa aiemmin mainittiin.

Lisää aiheesta: