Hyppää sisältöön

Pukinkulman kiinteistö siirtyi Bock’sin ja WIC-innovaatio ympäristön kehittämiskohteeksi

Myyjänä oli Palosaaren Yrityskeskus Oy. Kauppasumma oli noin miljoona euroa. Kohteen runsaan 20 käyttäjän vuokrasopimukset siirtyivät kiinteistökaupan mukana uudelle omistajalle ilman muutoksia.

Kuva: Yle

Bock’s Corner Village Oy on ostanut niin sanotun Pukinkulman kiinteistön sekä tontilla olevat rakennukset. Myyjänä oli Palosaaren Yrityskeskus Oy. Kauppasumma oli noin miljoona euroa.

Gerbyntie 18–22-osoitteessa sijaitseva kiinteistö muodostuu noin 17600 m2:n tontista sekä yhteensä noin 6500 m2:n rakennuksista. Rakennusoikeutta tontilla on noin 10000 m2.

Osa kiinteistön rakennuksista on suojeltuja ja alkuperäisiä Bock Bryggeri-rakennuksia. Tällä hetkellä käyttäjinä ovat mm. Eläinklinikka Saari sekä useampia teollisuus- ja autohuoltoyrityksiä.

– Legendaarinen Pukinkulma voi olla alueen moderni toimintakeskus yrittäjille ja asukkaille sekä samalla myös Vaasan seudun, Merenkurkun EGTC:n ja vaikkapa Suomenkin aito arjen kehitys- ja innovaatiokeskus, pääosin Bock´s Corner Village Oy:n omistava Sture Udd.

Palosaaren Yrityskeskus Oy:n hallituksen puheenjohtaja Lars-Erik Wägar on iloinen kohteen siirryttyä luonnollisen kehittäjätahon haltuun.

– Sture Uddin visionäärisellä näkemyksellä Pukinkulmasta tulee laajempana toimintaympäristönä entistä toimivampi ja houkuttelevampi hyvin erilaisille toiminnoille, Wägar toteaa.

Kohteen runsaan 20 käyttäjän vuokrasopimukset siirtyivät kiinteistökaupan mukana uudelle omistajalle ilman muutoksia.

Haluatko tietää, mitä kotiseudullasi tapahtuu? Tilaa Läheltä-niminen uutiskirjeemme sähköpostiisi (siirryt toiseen palveluun).