Hyppää sisältöön

Oulussa uutta vuotta juhlistetaan kaupungin nettilähetyksellä – illan ohjelmassa muun muassa Oulun oma Tiktok-tanssi ja taikuutta

Oulun kaupungin uudenvuoden juhlalähetys on nähtävissä kaupungin Youtube-kanavalla perjantaina 31. joulukuuta kello 18 alkaen.

Oulu juhlistaa uutta vuotta nettilähetyksellä (siirryt toiseen palveluun), jossa kaupungin Youtube-kanavalla kuullaan videotervehdyksiä tunnetuilta oululaisilta, muun muassa artisteilta.

Ohjelmassa on myös esityksiä ja muun muassa Oulun oma TikTok-tanssi, jonka esittelee sosiaalisessa mediassa näkyvyyttä tansseillaan saanut oululainen Jenna Poropudas.

Mukana on myös virtuaalitaikuudestaan Suomen mestaruudella palkittu Joni Pakanen, jonka esitykset ovat yhdistelmä taikuutta, teatteria ja komiikkaa.

Sosiaalisessa mediassa on voinut myös osallistua juhlalähetyksessä julkaistavan Oulu-oodin sanoitukseen. Sen on koonnut Jukka Takalo.

Oulun kaupungin uudenvuoden juhlalähetys on nähtävissä perjantaina 31. joulukuuta kello 18 alkaen. Kaupunki ei järjestä yleistä ilotulitusta tänä vuonna.

Lisää Pohjois-Pohjanmaanuutisia Yle Areenassa. Kuuntele, katsele ja lue mitä lähelläsi tapahtuu.