Posti lopettaa kolme palvelupistettään ja avaa kaksi uutta Oulun seudulla – tammikuussa suljetaan Oulun Tuiran ja Oulunsalon S-markettien sekä Limingan Tupoksen palvelupisteet

Uudet palvelupisteet avataan Oulussa Ruskoon K-Citymarketin ja Oulunsalossa K-Supermarketin yhteyteen. Muutoksia tehdään tammi–helmikuussa.

Kuva: Jaana Polamo / Yle

Postin henkilökohtaisen palvelun asiointiverkosto muuttuu Oulussa ja Limingassa. Postin mukaan syynä on sen yhteistyökumppaneiden ylläpitämissä palvelupisteissä tapahtuvat muutokset.

Postin henkilökohtaisen palvelun piste Tuiran S-marketissa Valtatiellä palvelee tiistaihin 11. tammikuuta kello 14 saakka.

Sen sijaan Tuirasta viiden kilometrin päähän Ruskon Citymarketiin avataan uusi palvelupiste helmikuun 8. päivä.

Kuitattavat lähetykset voi noutaa tällä välillä Raksilan K-Citymarketin palvelupisteestä. Lisäksi Tuiraan on sijoitettu väliaikainen noutopiste helmikuun loppuun saakka, osoitteeseen Valtatie 53.

Kiinni menevät myös Oulunsalon palvelupiste S-marketissa sekä Limingan Tupoksen Salen palvelupiste.

Tupoksessa palvellaan Vesikarintien Salessa tiistaihin 18. tammikuuta kello 14 saakka. Sen jälkeen Tupoksen postipalvelut ovat saatavilla Liminganportin K-Supermarketista.

Oulunsalon posti palvelee S-marketissa keskiviikkoon 19. tammikuuta kello 14 saakka.

Posti avaa Oulunsalon uuden palvelupisteen maanantaina 17. tammikuuta K-Supermarketiin Karhuojantielle. Sieltä voi noutaa paketit ja jättää valmiiksi maksetut lähtevät paketit. Lähin täyden palvelun asiointipiste on Kaakkurin R-kioskissa Metsokankaantiellä.

Jos palvelupiste jostakin kaupasta suljetaan, jää sen yhteyteen postimerkkien myynti ja Postin kirjelaatikot. Kauppoihin avataan myös Postin automaatit, joiden kautta voi lähettää ja vastaanottaa paketteja.

Lisää Pohjois-Pohjanmaanuutisia Yle Areenassa. Kuuntele, katsele ja lue mitä lähelläsi tapahtuu.