Hyppää sisältöön

Kotkan Asunnot houkuttelee asukkaita tarjoamalla yhden kuun vuokran ilmaiseksi – "Kokeilemme tämän tyyppistä markkinointia ensimmäistä kertaa"

Kampanjassa mukana olevat asunnot ovat etupäässä kolmioita. Ne sijaitsevat Karhuvuoressa ja Hovilassa.

Kotkan Asunnot on Kotkan suurin vuokranantaja. Arkistokuva. Kuva: YLE

Kotkan Asunnot kampanjoi saadakseen osaan asunnoistaan uusia asukkaita.

Kotkalainen vuokrataloyhtiö lupaa ensimmäisen kuukauden vuokran ilmaiseksi, jos vuokrasopimus solmitaan huhtikuun alkuun mennessä.

– Haluamme houkutella uusia asukkaita vuokrakoteihimme. Kokeilemme tämän tyyppistä markkinointia ensimmäistä kertaa, viestintäasiantuntija Anita Heikkinen sanoo Kotkan Asuntojen tiedotteessa.

Kampanjassa on mukana seitsemän asuintaloa ja yhteensä 25 asuntoa. Asunnot ovat enimmäkseen kolmioita, mutta joukossa on muutama kaksiokin. Kampanjassa mukana olevat asunnot sijaitsevat muun muassa Kotkan Karhuvuoressa ja Hovilassa.

Vastaavia kampanjoita on järjestetty viime vuonna Paltamon ja Varkauden vuokrataloyhtiöissä.

Kampanja on suunnattu uusille asukkaille eli hakijalla ei voi olla voimassa olevaa vuokrasopimusta Kotkan Asunnoilla. Vuokrasopimus tehdään vähintään puoleksi vuodeksi.

Lisää Kymenlaakson uutisia myös Yle Areenassa: katsele, kuuntele ja lue, mitä lähelläsi tapahtuu.

Korjattu 3.1.2022 kello 08:49. Kampanja-asunnot sijaitsevat Kotkan Karhuvuoressa ja Hovilassa, ei Kolkkalan alueella, niin kuin jutussa aiemmin virheellisesti kerrottiin.