Hyppää sisältöön

Mies yritti ampua järjestyksenvalvojaa Helsingissä, poliisi epäilee tapon yrityksestä

Poliisi on ottanut eilisiltana kiinni kaikkiaan kolme henkilöä Sörnäisten metroasemalla. Yksi järjestyksenvalvojista sai tilanteessa lieviä vammoja.

Poliisin mukaan yksi järjestyksenvalvojista on saanut tilanteessa lieviä vammoja. Kuva: Juuso Stoor / Yle

Poliisi on ottanut kiinni kolme henkilöä lauantaina Helsingissä Sörnäisten metroasemalla. Poliisi epäilee yhden miehen yrittäneen ampua metroaseman järjestyksenvalvojaa, kertoo Helsingin poliisilaitos tiedotteessa (siirryt toiseen palveluun).

Poliisi sai noin kello 16.20 ilmoituksen, kun kolme miestä käyttäytyi uhkaavasti lipuntarkastajia ja järjestyksenvalvojia kohtaan metroasemalla. Yksi järjestyksenvalvojista sai tilanteessa lieviä vammoja.

Yhdellä miehistä oli ampuma-ase ja hänen epäillään yrittäneen ampua yhtä järjestyksenvalvojista. Poliisin mukaan laukauksia ei kuitenkaan ammuttu. Paikallaolijat saivat mieheltä aseen pois ennen kuin poliisi oli saapunut paikalle.

Mies otettiin kiinni epäiltynä tapon yrityksestä ja ampuma-aserikoksesta. Myös kaksi muuta miestä otettiin kiinni. Heidät otettiin kiinni rikoksilta ja häiriöiltä suojaamiseksi.