Hyppää sisältöön

Kaksi ihmistä kuoli ja yksi loukkaantui liikenneonnettomuudessa Karkkilassa

Liikenneonnettomuus tapahtui myöhään tiistai-iltapäivänä tiellä 2.

Forssan suunnasta Karkkilaan ajaneen henkilöauton kuljettaja menetti ajoneuvonsa hallinnan ja ajautui vastaantulevan liikenteen kaistalle. Auto törmäsi toiseen henkilöautoon 2-tiellä. Kuvituskuva. Kuva: Ronnie Holmberg / Yle

Kaksi ihmistä on kuollut yksi ihminen loukkaantui eilen tiistaina liikenneonnettomuudessa Karkkilassa.

Ilmoitus liikenneonnettomuudesta tuli poliisilla iltapäivällä hieman ennen puolta viittä. Onnettomuuspaikka oli tiellä 2 Karkkilasta Forssan suuntaan, Saarentien risteyksessä.

Onnettomuudessa oli osallisina kaksi henkilöautoa. Toisen auton kuljettaja ja matkustaja kuolivat, ja toisen kuljettaja loukkaantui onnettomuudessa. Ajoneuvoissa ei ollut muita ihmisiä kyydissä.

Poliisi kertoo tiedotteessaan (siirryt toiseen palveluun), että tilanne sai alkunsa, kun Forssan suunnasta Karkkilaa kohden ajaneen henkilöauton kuljettaja oli toistaiseksi tuntemattomasta syystä menettänyt ajoneuvonsa hallinnan. Auto oli ajautunut vastaantulevan liikenteen kaistalle ja törmäsi kylki edellä vastaan tulleen henkilöauton keulaan. Kuolleet olivat vastaantulijoiden kaistalle ajautuneessa autossa.

Tapahtuma-aikaan tien pinta oli jäinen ja osittain luminen. Tieosuus on suora, nopeusrajoitus tiellä on 80 kilometriä tunnissa.

Tutkinnanjohtaja komisario Hannu Kontola Länsi-Uudenmaan poliisista kertoo, että poliisi tutkii tapausta nimikkeillä liikenneturvallisuuden vaarantaminen, kuolemantuottamus ja vammantuottamus.

− Tutkintanimikkeet tarkentuvat tutkinnan edetessä. Tämän lisäksi asiassa tehdään kuolemansyyn tutkinnat. Myös tutkijalautakunta selvittää osaltaan tapahtunutta, Kontola sanoo.