Hyppää sisältöön

Vaasassa teatterit sulkevat ovensa tammikuun ajaksi

Valtioneuvosto on 11.1. päättänyt jatkaa koronapassin käytön rajoittamista tammikuun loppuun. Tämä tarkoittaa, että koronapassia ei voida käyttää vaihtoehtona alueellisille rajoituksille yleisötilaisuuksissa ja asiakastiloissa.

Wasa Teaterin Botnia Paradise -musikaalia ei esitetä ajalla 21.-31.1, kuten joulukuussa vielä uskottiin. Kuva: Frank A. Unger

Vaasan kaupunginteatteri ja Wasa Teater peruvat esityksensä tammikuun loppuun asti.

Valtioneuvosto on eilen 11.1. päättänyt jatkaa koronapassin käytön rajoittamista tammikuun loppuun. Tämä tarkoittaa, ettei koronapassia voi käyttää vaihtoehtona alueellisille rajoituksille yleisötilaisuuksissa ja asiakastiloissa.

Vaasan kaupunginteatteri joutuu toistamiseen siirtämään Così fan tutte -oopperan ensi-iltaa. Uusi ensi-ilta oopperalle on 1.2.2022. Myöskään Wasa Teaterin Botnia Paradise -musikaalia ei esitetä ajalla 21.-31.1, kuten joulukuussa vielä uskottiin.

Vaasan kaupunginteatterin johtaja Seppo Välinen on turhautunut lyhyellä aikavälillä tuleviin viranomaisten päätöksiin.

– Tuntuu pahalta, kun teemme valtavasti työtä uusien tuotantojen kanssa, emmekä pääse niitä esittämään. Nytkin meillä on valmistumassa Romeo –näyttämölle kotimaisten ja kansainvälisten laulajien tähdittämä ooppera Cosí fan tutte. Toivoisin, että pääsisimme jakamaan esityksen yleisön kanssa mahdollisimman pian, Välinen toteaa.

Vaasan kaupunginteatteri ja Wasa Teater lähettävät asiakkailleen tekstiviestin, jossa on ohjeet kuinka toimia peruuntuneiden esityksien kohdalla. Asiakkaat voivat muuttaa lipun toiseen ajankohtaan, vaihtaa lipun lahjakorttiin tai pyytää rahanpalautusta. Ryhmävarauksen tehneisiin ollaan suoraan yhteydessä.