Hyppää sisältöön

Mustasaari tiedottaa koulujen ja päiväkotien korona-asioista vain verkkosivuillaan

Mustasaaressa tapahtuu paljon muutakin kiinnostavaa, jolle kunta mielellään annetaan tilaa esimerkiksi sosiaalisessa mediassa, perustellaan päätöstä kunnan tiedotteessa. Siksi Mustasaari on päättänyt keskittää ulkoisen viestinnän altistumisista vain verkkosivuille.

Koulujen ja päiväkotien korona-altistumisen löytyvät jatkossa vain Mustasaaren verkkosivuilta. Kuva: Yle/Anne Teir-Siltanen

Mustasaaren kunta keskittää koulujen ja päiväkotien korona-asioista tiedottamisen verkkosivuilleen. Verkkosivuilla kerrotaan koulujen ja päiväkotien korona-alstistumisista, karanteeneista ja etäopetukseen siirtymisistä.

Huoltajille altistumisista, jotka vaativat erityisiä toimenpiteitä viestitään edelleen Wilman ja Päikyn kautta.

Verkkosivua päivitetään jatkuvasti, kun päätöksiä karanteeneista ja etäopetuksesta on tehty ja asianomaisia on informoitu. Verkkosivun suora osoite on: mustasaari.fi/korona-altistumiset

– On tärkeää, että kuntalaiset edelleen saavat tietoa altistumisista, jotka vaativat erityisiä toimenpiteitä päiväkodeissa ja kouluissa. Mutta kunnassa tapahtuu paljon muuta kiinnostavaa, jolle mielellään annetaan tilaa esimerkiksi sosiaalisessa mediassa. Siksi olemme päättäneet keskittää ulkoisen viestinnän altistumisista vain verkkosivuille, sanoo kunnanjohtaja Rurik Ahlberg.

Ahlberg muistuttaa, että kaikkien pitää toimia yhteisten ohjeiden ja suositusten mukaisesti, jotta koronatilanne saadaan hallintaan.

– Seuraa ohjeita Pohjanmaan hyvinvointialueen verkkosivuilla ja jää kotiin, jos sinulla on pienintäkin oiretta tai jos tiedät altistuneesi, sanoo Ahlberg.