Hyppää sisältöön

Janni Hussi sai niin hyvää oppia näyttelijä Armi Toivaselta, että taidoilla irtosi rooli suositusta tv-sarjasta

Tv:stä ja radiosta tuttu juontaja Janni Hussi oli haaveillut jo pitkään näyttelijäntöistä. Amatöörinä hän päätti ottaa yksityistunteja taitojensa kehittämiseksi.

Janni Hussi kävi puoli vuotta yksityistunneilla saadakseen oppia näyttelijäntyöhön
Janni Hussi kävi puoli vuotta yksityistunneilla saadakseen oppia näyttelijäntyöhön

Juontajana sekä radiossa että televisiossa työskentelevä Janni Hussi on aikaansaava ihminen. Kuusankoskelaislähtöinen Hussi tuli alkuun tutuksi suurelle yleisölle fitness-urheilun kautta mutta laji jäi jo vuosia sitten. Ajatukset lajista ovat myös muuttuneet:

– Se laji ei kuitenkaan sopinut minulle niin hyvin kuin ehkä ajattelin sen silloin aikoinaan sopivan, Hussi totesi Puoli seitsemän -ohjelmassa.

Sen sijaan uusia innostuksen aiheita hänen elämään mahtuu. Yksi hänen haaveistaan myös toteutui, sillä keväällä hänet nähdään näyttelemässä suositussa sairaalasarja Sykkeessä.

– Olen jo pidemmän aikaa haaveillut näyttelijäntyöstä ja miettinyt, miten lähtisin asiaa edistämään, koska olen kuitenkin amatööri. Päätin ottaa härkää sarvista ja laitoin viestiä Toivasen Armille, että liikenisikö aikaa tällaiselle pähkähullulle daamille – haluaisin ostaa sinulta yksityistunteja.

Muun muassa tv-ohjelma Putouksesta ja monesta kotimaisesta elokuvista tuttu Armi Toivanen aloitti Hussin kanssa ykistyistunnit kerran viikkoon. Kaikkinensa Toivasen opissa vierähti puoli vuotta.

– Lähdettiin hengitystekniikoista, tehtiin tunneharjoituksia. Yleisesti puhuttiin siitä, miten tehdään vaikka tällainen self tape (esittelyvideo itsestään). Näinä aikoina tosi monet koekuvaukset tehdään itse ja se video lähetetään tuotantoyhtiöön.

Treenit toivat tulosta ja Hussi sai ensin kutsun koekuvauksiin ja sitten roolin Syke-sarjasta. Siinä hän esittää ensihoitajaa.

Hussin hahmoa ei ole vielä nähty televisiossa eikä hän ole itsekään nähnyt omaa työnjälkeään.

– Olen ollut ihan kamalan kriittinen itseäni kohtaan ihan aina. Ehdottomasti aion katsoa ne jaksot sillä silmällä, että miten voin kehittyä siinä.

Katso koko jakso Areenasta: