Hyppää sisältöön

Yksi henkilö loukkaantunut vakavasti liikenneonnettomuudessa Lahdentiellä Kangasalla, liikenne palautumassa normaaliksi tiellä 12

Onnettomuus sattui Lahdentiellä keskiviikkona puolenpäivän aikaan. Tutkinnanjohtajan mukaan poliisin jatkaa asian selvittämistä ja mahdolliset rikosnimikkeet selviävät tämän päivän aikana.

Onnettomuuspaikka Kangasalla.
Kangasalla tiellä 12 sattui liikenneonnettomuus keskiviikkona puolenpäivän aikaan. Video: toimittaja Juha Kokkala, kuvaaja Marjut Suomi / Yle

Kangasalla tiellä 12 on sattunut liikenneonnettomuus. Pelastuslaitos sai hälytyksen paikalle kello 12.03.

Kyseessä oli polttoainetta kuljettaneen säiliöauton ja henkilöauton yhteentörmäys. Onnettomuus sattui noin 1,5 kilometriä Kangasalantien rampista Kangasalan suuntaan.

Tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Tuomas Korhonen kertoo, että onnettomuudessa on loukkaantunut henkilöauton kuljettaja.

– Alustavien tietojen mukaan tapahtumat ovat edenneet niin, että Tampereen suunnalta tullut henkilöauto on ajautunut vastaantulevien kaistalle ja törmännyt säiliöautoon. Henkilöauton kuljettajalle tuli vakavia vammoja ja hänet on viety sairaalaan.

Korhonen kertoo, että poliisin tutkinta jatkuu ja mahdolliset rikosnimikkeet tähdentyvät tämän päivän aikana.

Lahdentie oli suljettu kokonaan liikenteeltä Lentolan liittymän ja Rantakoiviston liittymän välillä, mikä ruuhkautti liikennettä. Liikenne ohjattiin kiertämään Kangasalantien kautta.

Paikalla ollut Ylen toimittaja Juha Kokkala kertoi iltapäivällä noin kello 14.30, että paikalla on useita poliisiyksikköjä, paloautoja ja hinausautoja.

– Jonkun verran raskaita ajoneuvoja on päästetty läpi, mutta henkilöautoja ei.

.
.