Hyppää sisältöön

Kenelle antaisit ruusuja naistenpäivänä? Ehdota henkilöä, jonka Yle palkitsee puolestasi

Yle Häme etsii kahta hämäläisnaista, jotka yllätämme ruusukimpuilla naistenpäivän radiolähetyksessä.

Yle Häme antaa ruusukimpun kahdelle hämäläisnaiselle suorassa radiolähetyksessä naistenpäivänä 8. maaliskuuta. Kuva: Mårten Lampén / Yle

Tiistaina 8. maaliskuuta on kansainvälinen naistenpäivä. Yle Häme haluaa muistaa kahta alueemme naista sylillisellä punaisia ruusuja. Annamme ruusut sekä Kanta- että Päijät-Hämeeseen.

Kenelle sinä antaisit ruusut tänä vuonna?

Anna meille vinkki

Emme hae sankarinaista, vaan hämäläistä, joka tekee hyvää ja vaikuttaa positiivisesti omaan työyhteisöönsä, lähipiiriinsä tai vaikka koko kylään tai kaupunkiin. Etsimällämme naisella on sydän paikallaan.

Haemme ruusunarvoisia ehdokkaita niin Kanta- kuin Päijät-Hämeestäkin. Kaikista ehdotuksista toimitus valitsee kaksi naista, jotka yllätämme naistenpäivän aamuna suorassa lähetyksessä.

Ole meidän agenttimme! Laita meille sähköpostia, jossa kerrot oman ehdokkaasi, hyvin mietityt perustelut ja omat yhteystietosi.

Osoite on kaikille ehdotuksille sama: hameenlinna@yle.fi. Ehdotuksia otetaan vastaan perjantaihin 4.3.2022 kello 12:een asti.

Viime vuonna juhlapäivä osui sunnuntaille, joten ruusuja ei jaettu. Lue tästä, ketkä saivat kymmenen punaista ruusua viime vuonna.

.
.