Hyppää sisältöön

Lappeenrannan seurakunnat kerää Ukrainan pakolaisille kuivaelintarvikkeita ja hygieniatuotteita – keräys kestää toukokuun loppuun asti

Ukrainan pakolaisille voi toimittaa kuivaelintarvikkeita ja hygieniatuotteita Lauritsalan seurakunnan Puotiin ja Pannuun, Joutsenon seurakuntakodille, Sammonlahden diakonian kirpputorille ja Lappeenrannan seurakuntien palvelupisteelle.

Lappeenrannan seurakunnat ottaa vastaan hyvin säilyviä elintarvikkeita ja hygieniatuotteita Ukrainan sotapakolaisia varten. Kuvituskuva. Kuva: Jasmine Urwäder / Yle

Lappeenrannan seurakunnat kerää Ukrainan pakolaisten hyväksi elintarvikkeita ja hygieniatuotteita.

Seurakuntien keräykseen voi tuoda avaamattomassa pakkauksessa hyvin säilyviä elintarvikkeita, kuten kahvia, teetä, kestomaitoa, liemikuutioita sekä erilaisia hygieniavälineitä.

Avun voi toimittaa Lauritsalan seurakunnan Puotiin ja Pannuun, Joutsenon seurakuntakodille, Sammonlahden diakonian kirpputorille ja Lappeenrannan seurakuntien palvelupisteelle.

Tarkat ajakohdat, jolloin tavaroita vastaanotetaan, kannattaa tarkistaa Lappeenrannan seurakuntien verkkosivulta (siirryt toiseen palveluun).

Maanantaina 11. huhtikuuta alkava keräys kestää toukokuun loppuun asti.

Lahjoitetut elintarvikkeet ja hygieniavälineet täydentävät osaltaan avustuspakkauksia, joita seurakuntien diakoniatyö jakaa Ukrainasta saapuneille pakolaisille.

Lisäksi Joutsenon, Sammonlahden ja Lauritsalan seurakunnat keräävät kumisaappaita ja muovisia varvassandaaleita.

Lahjoittajia pyydetään tarkistamaan, että kaikki tuotavat tavarat ovat varmasti ehjiä ja puhtaita.

Lappeenrannan seurakunnat toimittaa myös rahalahjoituksia Ukrainan sodan pakolaisille.

.
.