Hyppää sisältöön

Vakka-Suomessa viikonloppuna useita juoppokuskeja liikkeellä

Törkeän rattijuopumuksen rajan puhaltanut ajoi ulos tieltä Laitilassa lauantaina.

Useaa kuljettajaa epäillään Vakka-Suomessa törkeästä rattijuopumuksesta. Kuvituskuva. Kuva: Tiina Jutila / Yle

Lounais-Suomen poliisi tavoitti Vakka-Suomen liikenteestä viikonloppuna useita juopuneita kuljettajia.

Poliisipartio sai lauantaina hätäkeskukselta tehtävän, jonka mukaan Laitilassa Eurantiellä oli ojassa henkilöauto. Tapahtuma-aikana satoi lunta ja tien pinta oli sohjoinen.

Loivassa oikealle kaartuvassa mutkassa alamäessä henkilöauton kuljettaja on menettänyt auton hallinnan ja on suistunut ojaan auton kulkusuuntaan nähden tien vasemmalle puolelle.

Henkilöauton kuljettaja puhalsi alkometriin 1,7 promillen lukeman. Henkilöauton kuljettajan epäillään syyllistyneen törkeään rattijuopumukseen ja liikenneturvallisuuden vaarantamiseen, kertoo poliisi tiedotteessaan.

Epäilty huumausainerattijuopumus Uudessakaupungissa

Liikkeellä ollut poliisipartio pysäytti lauantaina Uudessakaupungissa Santtiossa henkilöauton, Kuljettaja puhalsi alkometriin nollatuloksen. Poliisipartio teki kuljettajalle huumepikatestin, joka osoitti positiivista amfetamiinille.

Kuljettajan epäillään syyllistyneen rattijuopumukseen ja huumausaineen käyttörikokseen.

Sunnuntaina poliisipartio valvoi liikennettä Uudessakaupungissa ja valvonnan yhteydessä partio havaitsi Honkatiellä henkilöauton, joka liikkui ajoradalla mutkittelevasti. Partio pysäytti henkilöauton ja puhallutti kuljettajan.

Kuljettaja puhalsi poliisin seulonta-alkometriin törkeän rattijuopumuksen täyttävän tuloksen. Kuljettaja vietiin Uudenkaupungin poliisiasemalle tarkkuusalkometrikokeeseen. Kuljettajalle tehdyn tarkkuusalkometrikokeen tulos oli noin 1,7 promillea.

Kuljettajan epäillään syyllistyneen törkeään rattijuopumukseen. Poliisi määräsi kuljettajan väliaikaiseen ajokieltoon.

.
.