Hyppää sisältöön

Kristiinankaupunki avasi oman verkkokaupan

Verkkokaupan kautta asukkaat voivat maksaa vierasvenepaikkoja, toripaikkoja, kalastuslomia, lahjakortteja uimahalliin ja kaupungin tilojen vuokria.

Työ verkkokaupan kanssa aloitettiin osana Avoin kunta -yhteisprojektia, joka on Kristiinankaupungin, Riihimäen, Hämeenlinnan, Vaasan ja Pedersören yhteistyö.  Kuva: Anne Teir-Siltanen / Yle

Kristiinankaupungin kaupunki on avannut oman verkkokauppansa, jossa asukkaat voivat maksaa kaupungin palveluista ja tavaroista.

Verkkokaupan kautta asukkaat voivat maksaa vierasvenepaikkoja, toripaikkoja, kalastuslomia, lahjakortteja uimahalliin ja vuokrata kaupungin tiloja.

Verkkokauppa on avattu Avoin kunta-hankkeen myötä. Myös Uusikaarlepyy on avannut tänä keväänä vastaavan verkkokaupan, jossa myydään kuntosalikortteja ja ruokalippuja. Vastaavia verkkokauppoja on myös Vaasalla ja Pedersörellä.

Verkkokaupan tarkoituksena on parantaa kaupungin palveluita kuntalaisille, mutta myös yksinkertaistaa sisäisiä prosesseja erilaisten myytävien tavaroiden ja palveluiden ympärillä. Ostokset maksetaan Suomi.fi-maksulla.

Tänä syksynä opiskelijat voivat ostaa verkkokaupan kautta myös koulujen välipaloja. Verkkokauppa ja sen valikoima kehittyvät jatkuvasti.

Työ verkkokaupan kanssa aloitettiin osana Avoin kunta -yhteisprojektia, joka on Kristiinankaupungin, Riihimäen, Hämeenlinnan, Vaasan ja Pedersören yhteistyö.

Avoin kunta on digitalisaatiohanke, jonka tavoitteena on parantaa kunnan palveluita ja toimintatapoja pysyvästi kunnan asukkaiden kanssa.

Haluatko tietää, mitä kotiseudullasi tapahtuu? Tilaa Läheltä-niminen uutiskirjeemme sähköpostiisi (siirryt toiseen palveluun)

.
.