Hyppää sisältöön

Kaustisen kamarimusiikkiviikon kevätkonsertit alkavat

Tänä vuonna konsertit on jaettu kolmeen vuodenaikaan. Kevään avajaiskonsertissa soittaa kamarimusiikkiviikon vuoden nuori taiteilija, kitaristi Otto Kentala

Viulisti virittää soitintaan. Arkistokuva. Kuva: Jukka Lintinen / Yle

Kaustisen kamarimusiikkiviikon toinen vaihe alkaa tänään. Tänä vuonna kamarimusiikkiviikko on jaettu kolmeen osaan.

Tapahtumien sarja käynnistyi tammikuussa kahdella striimikonsertilla ja ohjelma jatkuu nyt kolmena päivänä järjestettävillä yleisökonserteilla Kaustisella.

Uusitun musiikkilukion PH Nordgren -salissa konsertoi torstai-iltana kamarimusiikkiviikon vuoden nuori taiteilija, kitaristi Otto Kentala. Hän aloitti musiikkiopintonsa Keski-Pohjanmaan konservatoriossa ja on sen jälkeen menestynyt monissa kansainvälisissä kilpailuissa ja esiintynyt sekä kamarimuusikkona että solistina.

Muun muassa JPP:stä tutun Timo Alakotilan sävellyskonsertti toteutuu perjantaina 6.5. Kaustinen-salissa. Kevään kamarimusiikkiviikonloppu huipentuu lauantaina Pelimannitalossa pidettävään lastenkonserttiin

Ensi syksyn kamarimusiikkiviikonloppuna syyskuun puolivälissä järjestetään loput kolme konserttia viulutaiteilija Kaija Saariketun suunnittelemasta kamarimusiikkiviikon ohjelmakokonaisuudesta.

.
.