Hyppää sisältöön

Hietasaaren ja Nallikarin maisema muuttuu rakentamis- ja parannustöissä – peruskor­jaussuunnitelmista keskustelutilaisuus keskiviikkona

Oulun Hietasaaren alueen suunnitelmista ja liikkumisesta alueella keskustellaan tänään kaikille avoimessa tiedotustilaisuudessa.

Oulun Hietasaaren alueelle suunnitellaan monia matkailun ja vapaa-ajan toimintoja. Kuva: Linja-Arkkitehdit Oy

Oulun Nallikarin alueen ilme tulee muuttumaan suuresti lähivuosina.

Vireillä on useita hankkeita, kuten asuntomessujen alta muuttavan Vauhtipuiston rakentaminen leirintäalueen viereiselle pellolle, Club Teatrian konserttikeskus kylpylähotelli Edenin ja Nallisportin välissä sekä keskustasta Nallikariin vievän pyöräilyväylä Nallibaanan rakentaminen ensi vuonna.

Alueelle nousee myös uusia loma-asuntoja sekä ravintola.

Nallikarin alueen yleisten alueiden ja katujen peruskor­jaussuunnitelmia käsitellään tänään kaikille avoimessa tiedotus- ja keskustelutilaisuudessa, joka alkaa kello 17. Siihen voi osallistua Oulun verkkosivuilta (siirryt toiseen palveluun) löytyvän linkin kautta.

Suunnittelualue sisältää Holstinsalmentien välillä Toppilansaarentie - Leiritie, Leiritien ja Nallikarinrannan sekä alueeseen liittyvät jalankulku- ja pyöräilyväylät, pysäköintipaikat, katuaukiot ja leikkipuiston.

Seuraa mitä lähelläsi tapahtuu. Lue ja katso lisää uutisia Pohjois-Pohjanmaalta.