Hyppää sisältöön

Kehä I:llä tapahtunut usean auton peräänajo haittasi liikennettä itään päin torstaina iltapäivällä

Tieliikennekeskuksen mukaan Vihdintien liittymän ja Kannelmäen liittymän välillä tapahtunut onnettomuus on saatu raivattua ja liikenne on palautumassa normaaliksi.

Onnettomuuden vuoksi ajokaistoja on suljettu liikenteeltä.

Tieliikennekeskuksen mukaan välillä Vihdintien liittymä ja Kannelmäen liittymä sattui torstaina hieman ennen neljää iltapäivällä onnettomuus, jossa oli mukana useita ajoneuvoja.

Onnettomuuden vuoksi ajokaistoja jouduttiin sulkemaan ja onnettomuus haittasi itään päin suuntautuvaa liikennettä. Liikenne tapahtumapaikalla jonoutui.

– Nyt kannattaa miettiä kyllä vaihtoehtoisia reittejä. Tällä hetkellä ruuhka ulottuu ykköstielle asti ja meidän on täytynyt sulkea myös Mestarintunneli, koska tunneliin ei voida laskea liikennettä seisomaan, sanoi liikenneoperaattori Nina Semberg Fintrafficin Tieliikennekeskus Helsingistä noin puoli viiden aikaan iltapäivällä.

Helsingin pelastuslaitoksen mukaan onnettomuudessa oli osallisena yhteensä kolme ajoneuvoa ja kyydissä olleet henkilöt olivat päässeet itse ulos ajoneuvoista jo ennen pelastuslaitoksen saapumista paikalle.

Tieliikennekeskuksen mukaan tilanne oli ohi viiden aikoihin, minkä jälkeen liikenne alkoi palautua normaaliksi.