Hyppää sisältöön

Turun Pääskyvuoren päiväkoti elementtirakennuksiin – valtuusto sinetöi neljän miljoonan euron väistötilat

Keltasirkunpolun päiväkoti kärsii kosteusvaurioista ja niitä on korjailtu jo viime vuonna. Päiväkoti siirtyy väistötiloihin

Lapset ovat useamman vuoden väistötiloissa. Arkistokuva. Kuva: Matti Myller / Yle

Turku siirtää Pääskyvuoressa sijaitsevan päiväkotinsa elementtiväistötiloihin.

Keltasirkunpolun päiväkoti kärsii kosteusvaurioista. Turun kaupunginvaltuusto päätti maanantaina väistötilojen hankinnasta.

Uudet elementtitilat rakennetaan Itäharjulle Mikkolanmäen kentälle neljän miljoonan euron hinnalla. Lapset siirtyvät elementtitiloihin ensi vuoden alussa.

Lapset ovat elementtitiloissa kunnes nykyisen päiväkodin korvaava uudisrakennus tai kohteen peruskorjaus on valmistunut aikaisintaan vuonna 2025 tai vuonna 2027.

Lue lisää:

.
.