Hyppää sisältöön

Seinäjoen kaupunki myy kiinteistöjään

Myytäviä kohteita ovat muun muassa Myllypuistokoti, Ylistaron ja Nurmon terveysasemat sekä Seinäjoen paloasema. Kiinteistöjä myydään kaupungin taloustilanteen vahistamiseksi.

Kiinteistö Oy Seinäjoen paloasema on yksi myytävistä kohteista. Kuva: Hanne Leiwo/Yle

Seinäjoen kaupunki myy sosiaali- ja terveysalan sekä pelastusalan kiinteistöjä taloustilanteen vahvistamiseksi.

Kaupunki täydensi myyntilistaa lisäämällä sinne kiinteistöosakeyhtiö Seinäjoen Myllypuistokodin, joka omistaa kolme erillistä rakennusta: kaupunginsairaalan osasto M3:n, Myllypuiston selvittely- ja arviointiyksikön sekä Myllypuistokodin. Myllypuistokodissa hoidetaan muistisairaita.

Kaupunki myy Myllypuistokodin rakennukset maa-alueineen, mikäli ostaja niin haluaa.

Seinäjoen asemanseudulle rakennettava perhepalvelukeskus Aallokko siirtyy myös ostajalle, sillä kiinteistöosakeyhtiö Seinäjoen Aallokko on Myllypuistokodin tytäryhtiö.

Kiinteistö Oy Seinäjoen Myllypuistokoti on tehnyt Aallokon tiloista vuokrasopimuksen Seinäjoen kaupungin kanssa. Sopimus siirtyy ensi vuoden alussa Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialueelle.

Peräseinäjoen paloasema poistettiin myyntilistalta

Myytävien kiinteistöjen listalta poistettiin Peräseinäjoen paloasema, koska se on rakennettu yhteen Peräseinäjoen nuorisotilan kanssa ja rakennuksilla on yhteistä kiinteistötekniikkaa.

Kaupunginhallitus on jo aiemmin päättänyt myydä Pajurinteen, Simunan palvelukeskuksen, Ylistaron toimintakeskuksen, Västinkartanon, Palvelutalo Liisantuvan, Nurmon terveysaseman, Ylistaron terveysaseman ja Kiinteistö Oy Seinäjoen paloaseman.

Kohteet myydään tontteineen.

.
.