Hyppää sisältöön

Poliisi epäilee rikosta Ylöjärvellä maanantaina sattuneessa rajussa palossa – tutkitaan tuhotyönä

Paikkatutkinnassa ilmi tulleiden seikkojen perusteella tulipaloa epäillään tahallaan sytytetyksi. Poliisi pyytää vihjeitä yleisöltä.

Ylisen kuntoutuskeskuksen rakennus nro 13 vaurioitui tulipalossa pahoin.
Yksi Ylisen kuntotuskeskuksen rakennuksista tuhoutui tulipalossa maananaiaamuna. Video: toimittaja ja kuvaaja Miikka Varila / Yle

Poliisi tutkii entisen kuntoutuskeskuksen alueella tapahtunutta tulipaloa epäiltynä rikoksena. Yksi Ylisen kuntoutuskeskuksen vanhoista sairaalarakennuksista tuhoutui Ylöjärvellä maanantaina aamulla.

Poliisi kertoo tiedotteessa, että paikkatutkinnassa ilmi tulleiden seikkojen perusteella tulipaloa epäillään tahallaan sytytetyksi.

Poliisin mukaan tahallisuuteen viittaavia seikkoja ei tutkinnallisista syistä voida tarkemmin kertoa. Poliisilla ei ole tässä vaiheessa teolle epäiltyä, ja se on kiinnostunut kaikista asian selvittämiseen liittyvistä vihjeistä.

– Tekoa tutkitaan tuhotyörikoksena, koska vaarana oli, että tuli olisi hallitsemattomana päässyt leviämään ja näin siitä olisi saattanut olla yleistä vaaraa hengelle ja terveydelle ja myös muulle omaisuudelle, poliisin tiedotteessa sanotaan.

Palossa tuhoutunut noin 800–1 000 neliön suuruinen rakennus oli purkukuntoinen.

Lue myös:

.
.