Hyppää sisältöön

Oulun yrittäjäpalkinnot myönnettiin UKI Arkkitehdit Oy:lle, Buutti Oy:lle ja NTRNZ media Oy:lle

Oulun kaupungin vuosittaiset yrittäjäpalkinnot myönnettiin Buutti Oy:lle, NTRNZ media Oy:lle ja Uki Arkkitehdit Oy:lle.

NTRNZ median toimitusjohtaja Hanna Mustonen, perustaja Teemu Hostikka ja hallituksen puheenjohtaja Jari Laakso noutivat Vuoden oululainen vientiyritys -palkinnon. Kuva: Henri Luoma / www.hlp.fi

Oulun kaupunki on jakanut perinteiset yrittäjyyspalkinnot. Palkinnot jakoi kaupunginjohtaja Päivi Laajala Oulun BusinessAsemalla.

Stiiknafuulia-palkinto myönnettiin UKI Arkkitehdit Oy:lle.

Yritys on perustettu vuonna 1958 Oulussa ja toimii nykyään ympäri Suomea sekä ulkomailla. Yrityksellä on toimipisteet Jyväskylässä ja Helsingissä. Kuuden vuosikymmenen aikana yritys on ollut mukana lukuisissa projekteissa ja on suunnitellut tuhansia kohteita. Yrityksen toiminta perustuu eettisesti ja ekologisesti kestävään tapaan toimia luotettavana suunnitteluosapuolena, palkinnon perusteluissa kerrottiin.

Vuoden oululaisena startup-yrityksenä palkittu Buutti Oy on vuonna 2017 perustettu ohjelmistoalan yritys. Vuonna 2020 yrityksen liikevaihto oli noin 3,4 milj. euroa. Kasvua edelliseen vuoteen oli 76,8 %. IT-konsultointi- ja ohjelmistokehityspalveluja tarjoava yritys työllistää noin 90 asiantuntijaa ohjelmistokehityksen ja -koulutuksen parissa. Pääkonttori on Oulussa, sekä sivutoimipisteet Helsingissä ja Tampereella. Tällä hetkellä Buutti Oy hakee kasvua kansainvälisiltä markkinoilta.

Vuoden oululaiseksi vientiyritykseksi valittu NTRNZ media Oy on sisällöntuotantoon ja markkinointiin erikoistunut, palkittu luova yritys. Se tekee vaikuttavia tuotantoja kansainvälisistä dokumenteista palkittuihin tv-sarjoihin. Yritystä inspiroi ja johtaa ajatus viihteestä, jolla on väliä. Yhtiölle hyvä'ä sisältö on merkityksellistä yhteiskunnalle, ympäristölle, asiakkaille ja jokaiselle yrityksessä työskentelevälle.

Vuosittaiset yrittäjäpalkinnot myöntää Business Oulu -liikelaitoksen johtokunta.

Seuraa mitä lähelläsi tapahtuu. Lue ja katso lisää uutisia Pohjois-Pohjanmaalta.

.
.