Hyppää sisältöön

Oulun kaupunki järjestää juhlat maailmanmestareiden kunniaksi ensi keskiviikkona – on osa Kuusisaaren Kaikkien Kesäfestareiden ohjelmaa

Paikan päälle keskiviikkoiltana 8. kesäkuuta saapuu Suomen jääkiekon MM-joukkueesta Ville Pokka, Atte Ohtamaa, Juho Lammikko sekä valmentaja Mikko Manner.

Ensi keskiviikkona tälläkin nurmialueella tapahtuu, kun Oulun Kuusisaari täyttyy maksuttoman Kaikkien Kesäfestareiden juhlijoista. Myös jääkiekon MM-mestarijoukkueen jäseniä palkitaan tilaisuudessa. Kuva: Paulus Markkula / Yle

Oulun kaupunki muistaa jääkiekon maailmanmestareita ensi viikon keskiviikkona Kuusisaaressa järjestettävän Kaikkien Kesäfestarin yhteydessä.

Paikan päälle saapuu Suomen MM-joukkueesta Ville Pokka, Atte Ohtamaa, Juho Lammikko sekä valmentaja Mikko Manner.

Palkitsemishetki on tapahtuman ohjelman mukaan puoli kuudelta illalla.

Myös Oulun Kärppien edustusjoukkue on perinteisesti mukana tapahtumassa, ja Kärppätaustaisia maailmanmestareita palkitaan. Palkitsemistilaisuuden päättää yllätysesiintyjä.

Kaikkien Kesäfestari alkaa keskiviikkona 8. kesäkuuta kello 16, siellä esiintyy myös muun muassa Maustetytöt. Alue aukeaa kello 15.30.

Kyseessä on maksuton ja päihteetön koko perheen tapahtuma, jossa on otettu erityisryhmät huomioon muun muassa kiinnittämällä huomiota esteettömään liikkumiseen.

Seuraa mitä lähelläsi tapahtuu. Lue ja katso lisää uutisia Pohjois-Pohjanmaalta.