Hyppää sisältöön

Jääkiekon MM-kisat Tampereella nosti NoHO Parnersin ennätystulokseen toukokuussa

Liikevaihto kasvoi toukokuussa selvästi verrattuna myös koronaa edeltävään aikaan.

Jääkiekon MM-kisat Tampereella näkyivät myös ravintolamyynnissä. Kuva: Tomi Hänninen

Suomalainen ravintola-alan palveluihin erikoistunut konserni NoHo Partners teki toukokuussa ennätystuloksen. Liikevaihto oli toukokuussa yli 33 miljonaa euroa. Liikevaihto kasvoi toukokuussa peräti 208 prosenttia verrattuna koronavuoteen 2021 ja myös 52 prosenttia verrattuna pandemiaa edeltävään aikaan vuonna 2019.

– Toukokuun tulos on todella kova, katsoo sitä sitten mistä tahansa kuvakulmasta. Nokia Arenan ja Tampereen MM-kisojen vaikutus on ilmeinen noin 5,7 miljoonan euron liikevaihdolla, sanoo NoHo Partnersin toimitusjohtaja Aku Vikström.

Myös perusliiketoiminnan käyttökate oli erinomainen eli noin 4,5 miljoonaa euroa, joka on noin 16 prosenttia liikevaihdosta.

Kolmas perättäinen hyvä kuukausi

Toukokuu oli konsernille jo kolmas perättäinen kuukausi, kun käyttökatetaso on noin 15 prosentissa.

Kesäkuulta yritys odottaa liikevaihdon olevan noin 27–30 miljoonaa euroa ja operatiivisen käyttökatteen noin 3,5–4,5 miljoonaa euroa.

– Kesäkuun ennusteissa säällä on aina normaalia suurempi vaikutus, kun terassimyynnin osuudella voi olla iso suhteellinen merkitys, kommentoi Aku Vikström. Hän pitää loppukesän näkymiä varsin positiivisina.

Kesäkuun 2022 liiketoiminnan kehityksestä yhtiö tulee raportoimaan viikolla 28. Tämän jälkeen yhtiö lopettaa kuukausikohtaisen raportoinnin liiketoimintansa kehityksestä ja julkaisee taloudelliset tietonsa kvartaaleittain.

Lue myös:

.
.