Hyppää sisältöön

Lapin Pro metsä -palkinto 2022 Kirsi-Marja Korhoselle – perustellaan poronhoidon, matkailun ja alkuperäiskansojen eteen tehdyllä työllä

Lapin metsäneuvoston palkinto myönnetään aktiivisesta, innovatiivisesta ja tuloksekkaasta työstä alueellisten metsäohjelmien tavoitteiden saavuttamiseksi.

Kirsi-Marja Korhosta luonnehditaan räiskyväksi persoonaksi ja häntä kiitetään yhteistyön, vuoropuhelun ja yhteensovittamisen edistämisestä. Kuva: Vesa Toppari / Yle

Lapin metsäneuvosto on myöntänyt Pro metsä -palkinnon 2022 Kirsi-Marja Korhoselle. Palkinto jaetaan tänä vuonna ensimmäistä kertaa.

Palkinto myönnetään aktiivisesta, innovatiivisesta ja tuloksekkaasta työstä alueellisten metsäohjelmien tavoitteiden saavuttamiseksi.

– Metsien eri käyttömuotojen yhteensovittamisessa Kirsi-Marja on tehnyt työtä Pohjois-Suomessa paljon ja väsymättä, niin poronhoidon, matkailun kuin alkuperäiskansojen osalta, kirjoitetaan metsäneuvoston perusteluissa.

Korhosta luonnehditaan räiskyväksi persoonaksi ja häntä kiitetään myös yhteistyön, vuoropuhelun ja yhteensovittamisen edistämisestä.

Korhonen toimi pitkään Metsähallituksen metsätalouden Lapin aluejohtajana. Hän jäi eläkkeelle maaliskuussa.

Metsäneuvostojen keskeinen työ on Alueellisten metsäohjelmien laatiminen. Ohjelmissa sovitetaan yhteen taloudelliset, ekologiset, sosiaaliset ja kulttuuriset tavoitteet.

Maa- ja metsätalousministeriö asettaa metsäneuvoston Metsäkeskuksen esityksen perusteella.

Lisää Lapin uutisia Yle Areenassa: kuuntele, katsele ja lue, mitä lähelläsi tapahtuu.

.
.