Hyppää sisältöön

Kajaanin Runoviikon lipunmyynti on sujunut hyvin ennakkoon – ensimmäiset esitykset myytiin loppuun jo pari viikkoa sitten

Loppuun myytyjä esityksiä ovat ainakin molemmat Karpolla on asiaa -esitykset, Piaf sekä ensimmäinen esitys Onnellisinta on olla onnellinen -monologista.

Tapahtumapäällikkö Tuula Tikkasen mukaan on hienoa, että runoviikko voidaan järjestää taas normaalisti ilman koronarajoituksia. Kuva: Mimmi Nietula / Yle

Kajaanin Runoviikon lipunmyynti on sujunut hyvin ennakkoon, ja osa esityksistä on myyty loppuun normaalia aikaisemmin.

Esimerkiksi molemmat Karpolla on asiaa -esitykset myytiin loppuun jo pari viikkoa sitten. Myös Helena Anttosen ja Anne Balliinin Piaf sekä ensimmäinen esitys Taisto Reimaluodon Onnellisinta on olla onnellinen -monologista ovat loppuunmyytyjä.

Osaan esityksistä on saatu lisäpaikkoja, ja esimerkiksi Juha Hurmeen Tätä runoa et halua kuulla -esityksen lisäpaikatkin alkavat olla jo myyty, kertoo tapahtumapäällikkö Tuula Tikkanen.

– Viime vuotta lukuun ottamatta ensimmäiset esitykset on myyty loppuun yleensä juhannuksen alla. Toki osaan esityksistä on vielä hyvin lippuja. Esimerkiksi Seela Sellan esitys Näin unta kesästä kerran järjestetään Kaukametsän suuressa salissa, joten sinne mahtuu hyvin yleisöä.

Tikkasen mukaan on hienoa, että runoviikko voidaan järjestää taas normaalisti ilman koronarajoituksia. Runoviikko alkaa 6. heinäkuuta suven ja runon päivänä.

Lue lisää Kainuun uutisia Yle Uutisten netissä.

.
.