Hyppää sisältöön

HPK teki reilusti voitollisen tuloksen

Korona vaikutti vielä viime kaudella Liiga-seurojen toimintaan. HPK Liiga Oy sai Valtiokonttorin kustannustukea ja sulkukorvausta yhteensä 913 000 euroa.

HPK Liiga Oy:n toiminnanjohtaja Antti Toivanen on tyytyväinen tulokseen. Arkistokuva. Kuva: Timo Leponiemi / Yle

HPK Liiga Oy ylsi viime tilikaudella reilusti voitolliseen tulokseen. Huhtikuun loppuun päättyneen toimintakauden tulos oli 354 000 euroa plussalla. Myös liikevaihto nousi selvästi edelliseen tilikauteen verrattuna.

HPK Liiga Oy:n toiminnanjohtaja Antti Toivanen kertoo yhtiön tiedotteessa, että liikevaihto ja tulos kertovat hyvin tehdystä työstä. Tulos antaa Toivasen mukaan hyvät lähtökohdat panostuksiin sekä miesten että naisten Liiga-joukkueisiin ja nuorten joukkueisiin.

Korona vaikutti vielä viime kaudella Liiga-seurojen toimintaan. Hallit suljettiin yleisöltä reilun kuukauden ajaksi. Liiketoiminnan menetyksiä korvattiin seuroille, kun sarjamuotoinen urheilu pääsi keväällä 2022 sulkukorvauksen piiriin.

HPK Liiga Oy sai Valtiokonttorin kustannustukea ja sulkukorvausta yhteensä 913 000 euroa.

– Liiketoiminnan sulkukorvaus oli meille tärkeä apu koronarajoituksien keskellä. Pystyimme rekrytoimaan kauden aikana sekä pelaajavahvistuksia että ravintola- ja toimistotyöntekijöitä vakituisiin työsuhteisiin. Myös kumppaneidemme tuki on ollut korona-ajan keskellä äärimmäisen tärkeää. Kiitämme luottamuksesta HPK:hon, toteaa Toivanen.

Lisää Kanta-Hämeen uutisia Yle Areenassa: kuuntele, katsele ja lue mitä lähelläsi tapahtuu.

.
.