Hyppää sisältöön

Pirkanmaalla Ikaalisissa tehdaskiinteistön palo sammutettu

Ikaalisissa syttyi sunnuntaiaamuna uhkaavalta vaikuttanut tulipalo Fincumetin metallinkierrätystehtaalla. Palo saatiin kuitenkin sammutettua muutamissa tunneissa.

Pirkanmaan pelastuslaitoksen paloauto Tampereen keskuspaloaseman edustalla huhtikuussa. Kuva: Jari Kovalainen / Yle

Pirkanmaalla Ikaalisissa sunnuntaiaamuna tehdaskiinteistössä syttynyt tulipalo on saatu sammutettua, Pirkanmaan pelastuslaitos kertoi kello 11 jälkeen.

Palo syttyi Fortumin omistuksessa olevan metallinkierrätysyritys Fincumetin tehtaan sisätiloissa ja kattorakenteissa.

Ilmoitus palosta tuli puoli yhdeksän aikaan sunnuntaina Teikankankaantieltä, jossa sijaitsee teollisuuskiinteistöjä ja asuinrakennuksia. Paikalle lähti yhteensä yli kaksikymmentä pelastuslaitoksen yksikköä.

Jo kello kymmenen aikaan aamulla palo oli pelastusviranomaisilla hallinnassa.

– Tällä hetkellä vaikuttaa siltä, että olisi saatu ainakin osittain palo hallintaan. Mutta nämä ovat sellaisia tilanteita, että meedioksi en halua ryhtyä, se voi siitä toki uudelleen lähteä, sanoi päivystävä päällikkö Mika Kupiainen Pirkanmaan pelastuslaitokselta Ylelle aamulla kymmenen aikoihin.

Kyseessä on useamman tuhannen neliön kokoinen, tasakattoinen rakennus. Palo syttyi rakennuksen sisätiloissa ja levisi siitä kattorakenteisiin, Kupiainen sanoo.

Syttymissyystä ei ole vielä tietoa. Tiedossa ei ole henkilövahinkoja. Ilmoituksen palosta teki sivullinen, eikä rakennuksessa ollut ihmisiä sisällä.

.
.