Hyppää sisältöön

Porvoossa pahoinpidelty 5-vuotias on toipunut hyvin vakavista vammoistaan – tapon yrityksestä epäiltyä äitiä ei ole vieläkään päästy kuulemaan

Porvoossa viikko sitten tarkastuskäynnillä ollut sosiaaliviranomainen näki pahoinpitelyn asunnon ikkunasta ja hälytti apua.

Tapauksen tutkintaa jatketaan edelleen Itä-Uudenmaan poliisissa. Kuva: Ronnie Holmberg / Yle

Porvoossa viime viikolla vakavan välivallanteon uhriksi joutunut 5-vuotias poika on toipunut saamistaan vakavista vammoista hyvin, tiedottaa (siirryt toiseen palveluun) Itä-Uudenmaan poliisilaitos.

Väkivallantekoon epäiltynä on pojan noin kolmekymmentävuotias äiti, ja tapausta tutkitaan tapon yrityksenä ja virkamiehen vastustamisena.

Sekä lapsi että äiti ovat yhä sairaalahoidossa. Äitiä ei ole päästy vielä kuulemaan tapaukseen liittyen, poliisi kertoo.

Poliisi sai hälytyksen Porvoossa viikko sitten tiistaiaamuna. Ilmoituksen hätäkeskukseen oli tehnyt tarkastuskäynnillä ollut sosiaaliviranomainen.

– [He olivat] nähneet asunnon ikkunasta, kun lasta pahoinpideltiin. Tilanne saatiin päättymään vasta, kun paikalle saapunut poliisin partio pääsi sisälle asuntoon ikkunan rikkomalla ja samalla sai lapsen haltuunsa, kertoi rikoskomisario Heidi Niemi silloin tiedotteessa.

Poliisi ei tutkinnallisista syistä tiedota tällä hetkellä enempää asiasta.

.
.