Hyppää sisältöön

Täysperävaunullisen rekan tulipalo haittasi liikennettä Tyrnävän kohdalla Nelostiellä lähes puolen vuorokauden ajan – tilanne ohi aamuyöllä

Rekan vetoauton palon vuoksi liikennettä ohjattiin ensin kiertotielle ja myöhemmin onnettomuuspaikalla oli liikenteenohjaus. Tulipalo syttyi keskiviikkoiltapäivänä, raivaustöitä tehtiin aamukolmeen.

Oulu-Koillismaan pelastuslaitoksen mukaan henkilövahingoilta vältyttiin. Kuva: Paulus Markkula / Yle

Täysperävaunullisen rekan paloa raivattiin pitkään, lähes puolen vuorokauden ajan Nelostiellä Tyrnävän kohdalla.

Paperilastissa olleen yhdistelmäajoneuvon vetoauto oli syttynyt palamaan hieman ennen kello 16 keskiviikkona. Palopaikka oli noin seitsemän kilometriä nelostietä Ala-Temmeksen risteyksestä etelään.

Tulen leviäminen saatiin estettyä rekan perävaunuosaan. Henkilövahinkoja onnettomuudessa ei tullut.

Raivaustyöt kestivät torstaiaamuun kello kolmeen asti.

Onnettomuuspaikan ohi oli kiertotie keskiviikkoiltaan asti henkilöautoille, raskaat ajoneuvot kulkivat Nelostietä tapahtumapaikan ohi toista kaistaa.

Myöhemmin illalla paikalle asetettiin liikenteenohjaus ja kiertotiestä luovuttiin, aikaisesta torstaiaamusta liikenne on kulkenut taas onnettomuuspaikan ohi normaalisti.

Yhdistelmäajoneuvon vetoauton palon syttymissyytä ei vielä tiedetä.

Raivaustyöt kestivät pitkään, kun Oulu-Koillismaan pelastuslaitos siivosi vielä tielle valunutta öljyä ajoneuvoyhdistelmän siirtämisen jälkeen. Asvalttiin on jäänyt vaurioita onnettomuuspaikan kohdalla, pelastuslaitokselta kerrotaan.

Seuraa mitä lähelläsi tapahtuu. Lue ja katso lisää uutisia Pohjois-Pohjanmaalta.