Hyppää sisältöön

Rovaniemen koronarokotuksen ajanvarauspuhelin on ruuhkautunut – kaupunki pyytää vain rokotusvuorossa olevien yhteydenottoja

Neljänsiä koronarokotteita jaetaan Rovaniemellä ensi maanantaista lähtien 70 vuotta täyttäneille sekä 18–69-vuotiaille riskiryhmiin kuuluville.

Rovaniemen kaupunki toivoo malttia koronarokotusta odottavilta. Kuva: Minna Rosvall / Yle

Rovaniemen koronarokotuksen ajanvarauspuhelin on pahasti ruuhkautunut ja kaupunki pyytääkin nyt, että yhteyttä ottavat vain tällä hetkellä rokotusvuorossa olevat.

Suurin osa yhteydenotoista tulee henkilöiltä, jotka eivät kuulu tällä hetkellä rokotettavaan ryhmään.

Neljänsiä koronarokotteita jaetaan Rovaniemellä ensi maanantaista 25.7. lähtien 70 vuotta täyttäneille sekä 18–69-vuotiaille riskiryhmiin kuuluville.

Rokotusvuorossa eivät vielä ole alle 70-vuotiaat, jotka eivät kuulu lääketieteelliseen riskiryhmään. Rokotuksia ei myöskään anneta henkilöille, jotka kolmannen rokotuksen jälkeen ovat sairastaneet koronavirustaudin tai joiden edellisestä rokotuksesta on alle kolme kuukautta

Kaupunki tiedottaa erikseen neljänsien rokotusten laajentamisesta riskiryhmien ulkopuolella oleviin 60–69-vuotiaisiin. Tällä hetkellä he eivät vielä ole rokotusvuorossa.

.
.