Hyppää sisältöön

Poliisi pyytää Hirvaan ja Häkinvaaran alueella keskiviikkona liikkuneita ilmoittautumaan pikaisesti

Lapin poliisi sai keskiviikkona puhelun autossa istuvalta henkilöltä Rovaniemen Hirvaan ja Häkinvaaran välisestä maastosta. Etsinnöistä huolimatta soittajaa tai autoa ei ole löydetty.

Poliisilla on huoli eilen soittaneesta henkilöstä, jota ei etsinnöistä huolimatta löydetty. Kuva: Yle

Lapin poliisi sai ilmoituksen keskiviikkona iltakuuden aikaan henkilöltä, joka kertoi istuvansa punaisessa autossa. Soittaja oli kertonut auton kuljettajan poistuneen paikalta. Puhelu paikannettiin Hirvaan ja Häkinvaaran väliseen maastoon.

Lapin poliisilaitos on suorittanut alueella etsintää yhdessä Rajavartiolaitoksen helikopterin kanssa torstain vastaisena yönä, mutta kyseistä autoa ei ole löydetty. Myöskään soittajan henkilöllisyydestä ei ole selvyyttä.

Poliisi haluaa varmistaa, että kyseessä ei ole hädässä oleva henkilö. Kyseessä on tarkistustehtävä eikä tapauksessa epäillä rikosta.

Soittajaa tai alueella eilen illalla liikkuneita pyydetään ottamaan pikaisesti yhteyttä Lapin poliisiin: vihjeet.lappi@poliisi.fi (siirryt toiseen palveluun) tai p. 0295466259.

Lapin poliisilaitos sai ilmoituksen keskiviikkona 20.7.2022 klo 18 aikaan illalla Hirvaan ja Häkinvaaran alueella punaisessa autossa istuvalta henkilöltä.

21.7.2022 Juttua tarkennettu lauseella: Puhelu paikannettiin Hirvaan ja Häkinvaaran väliseen maastoon.

.
.