Hyppää sisältöön

Lapin poliisi on selvittänyt Hirvaan ja Häkinvaaran maastoon liittyneen epäselvän ilmoituksen – yleisön havainnoista oli iso apu

Saatujen havaintojen ja tehdyn etsinnän perusteella varmistui, että ilmoituksen tehneellä ei ollut hätää. Tilanne on nyt ohi ja asiassa ei edelleenkään epäillä rikosta.

Poliisi kiittää kaikkia hyvistä havainnoista ja kannustaa jatkossakin yleisöä kertomaan havainnoista niitä pyydettäessä.   Kuva: Yle

Lapin poliisi on selvittänyt Hirvaan ja Häkinvaaran maastoon liittyneen epäselvän ilmoitustapauksen.

Kyseessä on toissa iltana poliisille tullut puhelinsoitto, jonka perusteella poliisi epäili, että yhteyttä ottanut henkilö voisi olla hädässä kyseisellä alueella.

Poliisi pyysi eilen Hirvaan ja Häkinvaaran alueella liikkuneita ottamaan yhteyttä poliisiin ja saikin lukuisia yhteydenottoja. Saatujen havaintojen ja tehdyn etsinnän perusteella varmistui, että ilmoituksen tehneellä ei ollut hätää.

Tilanne on nyt ohi ja asiassa ei edelleenkään epäillä rikosta. Poliisi kiittää kaikkia hyvistä havainnoista ja kannustaa jatkossakin yleisöä kertomaan havainnoista niitä pyydettäessä.

.
.