Hyppää sisältöön

Hääpari vihittiin suorassa lähetyksessä – katso tunnelmia Porin rakkauspuiston avajaisista

Yle välitti suorana tunnelmia rakkaudentäyteisistä avajaisista. Rakkauspuistolla kaupunki haluaa osoittaa välittämistä asukkailleen ja vieraille.

Sini Heinonen ja Niko Sulonen vihittiin Porin rakkauspuiston avajaisissa
Sini Heinonen ja Niko Sulonen vihittiin Porin rakkauspuiston avajaisissa

Porissa Kirjurinluodon kärkeen rakennetun rakkauspuiston avajaisia on juhlittu tänään perjantaina.

Keskipäivällä alkaneen tapahtuman kohokohtana oli hääparin vihkiminen.

  • Yle seurasi tapahtumaa suorassa lähetyksessä. Voit katsoa tallenteen lähetyksestä Yle Areenassa. Toimittajana ja kuvaajana paikalla oli Tapio Termonen.

Koko tapahtuman ajan rakkauspuistossa on paikalla myös kaivertaja, joka kaivertaa maksutta kävijöiden omia rakkauslukkoja.

Porin valokuvatuimmalle paikalle Kirjurinluotoon rakennettu rakkauspuisto on osa Porin kaupungin kampanjaa, jolla halutaan osoittaa välittämistä omille asukkaille ja vierailijoille.

Rakkauspuistoon on rakennettu muun muassa lemmenkeidas, rakkauskeinu, paikka rakkauslukoille sekä tunnelmavalaistusta. Myös pussauskoppi nähdään välillä puistossa.

Rakkauspuistossa vihityt Niko Sulonen ja Sini Heinonen kertoivat, että mahtavalta tuntuu.

– Häistä ollaan haaveiltu, joten nyt toteutui näinkin näyttävästi. Upeaa, Heinonen kertoo.

Pariskunta valittiin rakkauspuistossa vihittäväksi hakemuksen perusteella. Kirjurinluoto on Heinoselle tärkeä paikka ja siellä on tullut vietettyä paljon aikaa.

– Ihan ensimmäisiä treffejäkin taisi olla täällä. Kymmeniä kertoja, ehkä satakin kertaa käydään täällä vuodessa kävelemässä, Niko Sulonen sanoo.

Heinosen ja Sulosen hääpäivä jatkuu kahvittelun parissa sukulaisten ja ystävien kanssa. Illalla juhlinta jatkuu festaritunnelmissa Porisperessä.

Pori on satsannut viime aikoina paljon kaupungin markkinointiin. Joonas Nordmanin tähdittämiä Porisuhdeneuvoja Luukkone -videoita on katsottu jo yli kuusi miljoonaa kertaa, ja kampanja on onnistunut jopa houkuttelemaan paluumuuttajia kaupunkiin.

Voit keskustella aiheesta Yle-tunnuksella (siirryt toiseen palveluun) 6. elokuuta kello 23:een asti.

Lue myös:

.
.