Hyppää sisältöön

Poliisi varoittaa kopioituja Blockfest-lippuja kauppaavista huijareista

Sisä-Suomen poliisilaitos kertoo, että sille on tehty rikosilmoituksia musiikkifestivaali Blockfestin lipuista netissä sovituista kaupoista.

A$AP Rocky esiintyi Blockfestillä vuonna 2019. Kuva: Nelli Kenttä, YleX

Poliisi varoittaa Tampereella järjestettävän hip-hop-festivaalin Blockfestin lippuihin liittyvistä nettihuijauksista.

Sisä-Suomen poliisilaitos tiedottaa, että poliisille on tehty rikosilmoituksia netissä sovituista lippukaupoista. Poliisin mukaan netissä on kaupiteltu olemattomia ja kopioituja lippuja.

Myytyjen lippujen kopioidut QR-koodit tulevat usein ilmi vasta festivaaliranneketta lunastaessa, jolloin koodin haltijalle tulee ilmoitus jo lunastetusta lipusta, poliisi sanoo tiedotteessa.

Poliisi arvioi, että huijarit ovat edelleen aktiivisia, mahdollisesti myös vielä festivaalin aikana. Blockfest järjestetään Ratinan stadionilla ja Ratinanniemen festivaalipuistossa 19.–20. elokuuta.

Blockfestin järjestäjät tiedottivat heinäkuun lopussa, että liput tapahtumaan oli myyty loppuun jo ennakkoon.

Yhdysvaltalaisten pääartistien, kuten 50 Centin ja Lil Uzi Vertin lisäksi Tampereella nähdään muun muassa Jack Harlow, SAINt JHN, bbno$, Central Cee, JVG ja Gettomasa.

Tapahtuma järjestetään ensimmäistä kertaa vain täysi-ikäisille.

Lue lisää:

Blockfestin liput myytiin loppuun liki kuukausi ennen tapahtumaa – festari järjestetään ensi kertaa vain täysi-ikäisille

Hip hop -festivaali Blockfestin perustaja rikoksia tekevistä räppäreistä: Kilpaillaan mieluummin musiikissa kuin tappelussa

Taas yksi musiikkifestari peruuntui Tampereella koronan vuoksi: Festivaali 2021 ei toteudu Pyynikillä elokuun lopulla