Hyppää sisältöön

Kemissä jäi kiinni useita päihdekuskeja

Poliisi sai muun muassa lauantai-iltana hätäkeskuksen kautta ilmoituksen henkilöautosta, joka ajaa epävakaasti ja hätävilkut päällä.

Kemissä poliisi tavoitti viikonloppuna kolme päihteissä ajanutta kuljettajaa. Poliisin mukaan kaksi kuljettajaa ajoi huumausaineiden vaikutuksen alaisena ja yksi alkoholin sekä huumausaineen vaikutuksen alaisena.

Lauantaipäivänä poliisipartio pysäytti liikennevalvonnan yhteydessä Veitsiluodontiellä henkilöauton kuljettajan ja tarkasti hänen ajokuntonsa. Keski-ikäisellä mielellä ei ollut ajo-oikeutta. Päihtyneen oloisen miehen huumausainepikatesti näytti positiivisen tuloksen amfetamiinille.

Miestä epäillään rattijuopumuksesta, kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta ja huumausaineen käyttörikoksesta.

Auto ajoi hätävilkut päällä

Lauantai-iltana partio pysäytti henkilöauton Perämerentiellä. Siellä poliisin entuudestaan tuntema keski-ikäinen mieskuljettaja kieltäytyi huumausainepikatestistä, ja hänet vietiin verikokeisiin sairaalaan.

Sen perusteella miestä epäillään rattijuopumuksesta, kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta ja huumausaineen käyttörikoksesta.

Poliisi sai lauantai-iltana hätäkeskuksen kautta myös ilmoituksen henkilöautosta, joka ajaa epävakaasti ja hätävilkut päällä. Partio onnistui saamaan henkilöauton kiinni, ja tarkasti nuorehkon kuljettajamiehen ajokunnon.

Mies puhalsi alkometriin yli törkeän rattijuopumuksen rajan. Mies kertoi myös käyttäneensä huumausainetta.

Hänet määrättiin ajokieltoon ja poliisi tutkii tapausta törkeänä rattijuopumuksena ja huumausaineen käyttörikoksena.

Lisää Lapin uutisia Yle Areenassa: kuuntele, katsele ja lue, mitä lähelläsi tapahtuu.