Madonna viihdytti Super Bowlin väliajalla

Popin supertähti Madonna esiintyi sunnuntaina amerikkalaisen jalkapallon NFL-liigan loppuottelun Super Bowlin väliajalla. Hän oli ensimmäinen naispääesiintyjä väliaikanumerossa sitten vuoden 2004, jolloin Janet Jackson aiheutti suuren kohun rinnan paljastuksellaan.

viihde
Madonna esiintymässä Super Bowlin väliajalla.
Madonna esiintymässä Super Bowlin väliajalla 5. helmikuuta.Steven C. Mitchell / EPA

Lihaksikkaat gladiaattorit kantoivat Madonan esiintymislavalle Kleopatra-tyyliin, kun taustalla soi hänen hittinsä Vogue. Lavalla nähtiin myös sirkusryhmä Cirque du Soleil esittämässä temppuja. Seuraavana Madonna esitti kappaleen Music yhdessä elektropopduo LMFAO:n kanssa. Uusimman singlensä, cheerleader-teemaisen Give Me All Your Luvin' -biisin esityksessä olivat mukana Nicky Minaj ja M.I.A. Amerikkalaiseen jalkapallo-otteluun sopivasti lavalla oli myös cheerleadereita sekä marssiessa rumpuja soittava high school -bändi.

Ennen loppuhuipennusta kuultiin vielä pienet pätkät kappaleista Open Your Heart ja Express Yourself. Show päättyi yhteen Madonnan tunnetuimmista hiteistä. Like A Prayer -kappaletta varten lavalle saapui gospel-kuoro sekä laulaja Cee Lo Green. Lopuksi Madonna hävisi suihkuna lavan alta tulleeseen savupilveen.

Michiganista kotoisin oleva Madonna kertoi viime viikolla lehdistötilaisuudessa, että hän omisti Super Bowlin väliaika shown isälleen, jolle tämä esiintyminen oli tyttären uran kohokohta. Hän sanoi myös, että keskilännestä kotoisin olevalle tytölle väliaikashowssa esiintyminen on unelma.

Super Bowl on vuodesta toiseen Yhdysvaltojen katsotuin yksittäinen tv-ohjelma. Viime vuonna se keräsi 111 miljoonaa katsojaa. Väliaikaesiintyjinä on nähty viime vuosina muun muassa Paul McCartney, Rolling Stones, U2, Prince ja Bruce Springsteen.

Lähteet: Reuters, YLE Uutiset