1. yle.fi
  2. Uutiset
  3. viihde

Tähdet järkyttyivät Whitney Houstonin kuolemasta

Lauantaina kuolleena löydetyn laulajan Whitney Houstonin kollegat ovat muistelleet tähteä muun muassa Twitterissä ja muissa lausunnoissa.

- Ensinnäkin, haluan sanoa että rakastan teitä kaikkia. Toiseksi haluan sanoa, että rakastan sinua Whitney. Vaikein asia tällä hetkellä oli nousta tälle lavalle.

Bobby Brown, Houstonin ex-aviomies esiintyessään tunteja Houstonin kuoleman jälkeen

- En voi puhua siitä (kuolemasta) nyt. Se on niin järkyttävää ja uskomatonta.

Amerikkalaislaulaja Aretha Franklin, Houstonin kummitäti

- Hän oli kuin perhettä minulle. Tulen ikävöimään häntä.

Artistin lapsesta saakka tuntenut muusikko Smokey Robinson

- Olen murtunut Whitneyn poismenosta. Olemme menettäneet todellisen enkelin. Olemme menettäneet ainutlaatuisen äänen maailmasta.

Laulaja Lionel Richie

- Sydämeni on vain yksi niistä miljoonista sydämistä, jotka särkyivät Whitney Houstonin kuolemasta. Olen ikuisesti kiitollinen ja kunnioitan syvästi sitä ihanaa esitystä, jonka hän teki laulustani. Voin sanoa sydämeni pohjasta, Whitney: I will always love you (rakastan sinua ikuisesti).

Houstonin suurimman hitin I Will Always Love You -kappaleen alkuperäistekijä Dolly Parton

- Hänellä oli kaikkea: kauneutta ja ihmeellinen ääni. Surullista, etteivät hänen lahjansa tuonneet hänelle itselleen samaa onnea kuin muille.

Laulaja ja näyttelijä Barbra Streisand

- Ei sanoja, vain kyyneleitä.

Poptähti Rihanna Twitterissä

Artisti Barry Manilow sanoi, ettei voi uskoa Houstonin kuolleen. Mariah Carey kirjoitti Twitteriin sydämensä olevan särkynyt ystävän kuolemasta ja Christina Aguilera totesi legendan olevan poissa.