Suomen kuuluisin hometalojupakka päätyi sopuun

Riihimäkeläisen juontaja Janne Katajan paljon julkisuudessa ollut hometaloriita on saanut pisteen. Kataja kertoo blogissaan, että hän on tehnyt sovinnon hometalokaupassa, jonka hän aiemmin tänä vuonna hävisi Hyvinkään käräjäoikeudessa. Näin ollen hän on myös perunut Kouvolan hovioikeuteen tekemänsä valituksen. Asiasta kertoi ensimmäisenä Aamuposti.

kosteusvauriot
Janne Kataja
Janne Kataja.Sari Törmikoski / Yle

Riihimäkeläisjuontaja ja julkkis Janne Kataja on päässyt sopuun eniten palstatilaan Suomeessa saanessa hometaloriidassaan.

Riita koski vuonna 2008 Riihimäellä tehtyä talokauppaa, jonka Katajat halusivat purkaa. Katajat olivat myymässä taloa eteenpäin, kun paljastui että 200 000 euron arvoinen talo olikin pahasti homehtunut.

Katajat haastoivat oikeuteen talon alkuperäisen omistajan, helsinkiläisen naisen.

Hyvinkään käräjäoikeudessa Katajat kuitenkin hävisivät, sillä oikeus katsoi että Katajien olisi pitänyt olla huolellisempia talon ostohetkellä.

Hävinnyt Janne Kataja päätti valittaa päätöksestä ja jatkaa taistelua hovioikeudessa.

Nyt osapuolet ovat kuitenkin päässeet riidassa sopuun.

-Tänään olen asiamieheni välityksellä perunut hovioikeudelle vireillä olleen valituksen, koska olemme vastapuolen kanssa päässeet sovintoon. Asiasta en voi kommentoida koskaan enempää, kirjoittaa Janne Kataja blogissaan.

Lähteet: YLE Häme