1. yle.fi
  2. Uutiset

Karhuvuoren asuntoalue laajenee Seinäjoella

Karhuvuoren kakkosalueen kunnallistekniikka pyritään rakentamaan valmiiksi mahdollisimman pian. Alueelle tulee noin 70 uutta omakotitalotonttia ja kymmenkunta rivitalotonttia.

Karhuvuori, Kotka
Rakennusmies sahaa lautaa.
YLE / Timo Heikura

Tontit tullevat myyntiin syksyllä. Karhuvuoren alue sijaitsee Nurmossa Tanelinrannan jatkeena. Karhuvuoren tontit ovat olleet kaupungin kalleimpia tontteja. Alueen suosiota selittävät viereen syntynyt kauppakeskus ja teollisuusalueen läheisyys työssäkäyntialueena.

Kaupunki on valinnut Karhuvuori II -alueen kunnallistekniikan toteuttajaksi Kuljetus Tuomet Oy:n, ja kunnallistekniikka pyritään rakentamaan mahdollisimman pian.

Seinäjoki laajentaa myös Eskoon lähellä Kärjen ja Pajuluoman alueen tonttitarjontaa. Tällä alueelle valmistuu kuutisenkymmentä omakotitalotonttia.

- Tonttikysyntä on suurta. Elämme kaiken aikaa kädestä suuhun. Tonttitarjonnan vuositavoite on noin 120 omakotitalotonttia ja rivitalotontit päälle, mutta omakotitalotontteja menee 120-150 tontin vuosivauhtia kaupungissa, missä väkiluku kasvaa kahdeksalla sadalla henkilöllä vuodessa, laskee teknisen lautakunnan puheenjohtaja Kari Homi.

Lähteet: YLE Pohjanmaa

Lue seuraavaksi