Suuri ketjukolari katkaisi Tuusulanväylän

Tuusulanväylällä on sattunut lähes 20 ajoneuvon ketjukolari Tuomarinkylän kartanon kohdalla. Helsingin pelastuslaitoksen mukaan kolarissa loukkaantui lievästi kolme ihmistä. Liikenne ruuhkautui pahoin useiksi tunneiksi onnettomuuspaikan raivauksen vuoksi. Nyt liikenne sujuu jälleen.

Teksti-TV Helsinki
Autoja rutussa Tuusulanväylällä.
YLE

Onnettomuus sattui Kehä I:n ja Tammiston välisellä tieosuudella noin kello 13.30. Helsingin pelastuslaitoksen päivystävä palomestari kertoo, että kolarissa oli mukana kaksi kuorma-autoa ja 15 henkilöautoa.

Turmassa loukkaantuneiden vammat ovat tiettävästi lieviä. Loukkaantuneet vietiin sairaalaan tarkastettavaksi. Kolariautojen raivaus kesti useita tunteja.

Onnettomuuden vuoksi Tuusulanväylän liikenne jouduttiin sulkemaan kokonaan liikenteeltä. Raivaustyöt saatiin päätökseen klo 16 jälkeen ja liikenne palautuu pikku hiljaa normaaliksi. Onnettomuus ruuhkautti Tuusulanväylän ja myös muita tieosuuksia pahoin iltapäivällä.

Poliisi tutkii onnettomuuden syytä.

Liikenneviraston tieliikennekeskuksesta kerrotaan, että lumisade ja on vaikeuttanut liikennettä tänään perjantaina eniten Etelä-Suomessa. Hankalin keli on ollut Uudellamaalla. Myös Kymenlaaksossa sade on vaikeuttanut matkantekoa.

Lähteet: YLE Helsinki